RÉSZVÉTELI FÓRUM III. NEGYEDÉV

A részvételi fórum elején Bogár Gábor, célterület felelős – közösségfejlesztő, kérte a résztvevőket, hogy a chat funkciót használva adják meg a nevüket, a képviselt szervezetet, illetve annak címét és elérhetőségeiket, majd a részvételi fórum végén, a videófelvétel miatt kérte, hogy szóban is adják meg nevüket és a képviselt szervezetet. Folytatásban szintén Bogár Gábor tájékoztatta a résztvevőket a projekt jelenlegi állásáról:

• A kormányrendeletek alapján jelenleg semmilyen program nem valósulhat meg.
• A projekt zárása 90 nappal kitolásra került.
• Az elmaradt programok megvalósítását amennyiben lehetséges 2020. augusztus 15-e utánra tervezzék, a lehető leghamarabb valósítsák meg azokat.
• Tájékoztatta a résztvevőket, hogy a személyes ügyfélszolgálatra jelenlegi járványügyi helyzet miatt nincs lehetőség, viszont az online ügyfélszolgálat folyamatos.

Továbbiakban az Irányító Hatóságtól megkért hivatalos információkat ismertette, hozzátéve, hogy a részvételi fórum időpontjáig a Pécsi Helyi Akciócsoport részére nem érkezett válasz. Ezután Barkóczi Szabina, a Pécsi Kommunikációs Központ munkatársa jelezte a megvalósításban résztvevő szervezeteknek, hogy minden feléjük irányuló megkeresésre válaszolnak az általuk ismert információknak megfelelően, illetve szintén kérte, hogy a programok tervezését mihamarabb kezdjék meg. Folytatásban Dezsőfi Vivien közösségfejlesztési csoportvezető és Tomayer Dóra szakmai vezető kérték a résztvevőket, hogy mihamarabb kezdjék még a programok tervezését minden eshetőséget figyelembe véve, illetve felhívták a jelenlévők figyelmét, hogy az elhangzott információk csak tájékoztató jellegűek, az Irányitó Hatóság hivatalos állásfoglalására még várnak. A részvételi fórum végén a megjelent szervezetek képviselőinek nem volt kérdésük projekttel kapcsolatban.