MEGHÍVÓ

V. NYUGAT-MECSEK RÉSZVÉTELI FÓRUMÁRA
TOP-6.9.2-16-PC1-2017-00001

„A helyi identitás és kohézió erősítése Pécs városában” (azonosító: TOP-6.9.2-16-PC1-2017-00001) projekt keretében részvételi fórumot szervezünk, melyre egyaránt invitáljuk a helyi civil szervezeteket és a lakosságot.

Tájékoztatjuk a tisztelt résztvevőket, hogy részvételi fórumainkat ismét online, az ún. Jitsi nevű platformon keresztül tartjuk meg, előtérbe helyezve ezzel az Önök biztonságát, egészségét és a projekt sikeres megvalósítását. Tájékoztatjuk Önöket, hogy a pályázati kötelezettségünk teljesítésének dokumentálása miatt az online megvalósított részvételi fórumokról egyidejűleg kép-és hangfelvétel (képernyőfotó és videófelvétel) készül, amelyek igazolják, hogy a részvételi fórumok megtartásra kerültek. Tájékoztatjuk Önöket továbbá, hogy a kép- és hangfelvétel a pályázat megvalósításához és elszámolásához szükséges időtartamban tárolásra kerül. A kép- és hangfelvételt kizárólag a projekt megvalósításával és jogszabályi kötelezettségek teljesítésével összefüggő célokra kezeljük és ezen célok megvalósítása érdekében továbbítanunk szükséges azokat a pályázati ellenőrző szervek felé. A fórumokon való részvételt a fenti tájékoztatásban írtak elfogadásának és annak teljesítéséhez való hozzájárulásnak tekintjük.

A fórum elérési útját kezdés előtt fél órával a célterületi Facebook oldalon tesszük nyilvánosan elérhetővé, illetve küldjük ki elektronikus üzenet formájában.

Helyszín: Jitsi online felület

Időpont: 2020. 11. 03. 15:00

PROGRAM:
Cselekvési tervek aktualizálása a közösséggel
COVID-19 hatása a projektre
Új célterület felelős bemutatása
Eddig megvalósult programok átbeszélése, helyi közösséget foglalkoztató kérdések, problémák megvitatása.