MEGHÍVÓ

V. NYUGAT-MECSEK RÉSZVÉTELI FÓRUMÁRA
TOP-6.9.2-16-PC1-2017-00001

„A helyi identitás és kohézió erősítése Pécs városában” (azonosító: TOP-6.9.2-16-PC1-2017-00001) projekt keretében részvételi fórumot szervezünk, melyre egyaránt invitáljuk a helyi civil szerveteket és a lakosságot.

A találkozó ez év júniusában a városrészi közösségi cselekvési tervben rögzítésre került események és folyamatok megvalósítását segíti, és a helyi együttműködések további erősítését szolgálja.

Tájékoztatjuk a tisztelt résztvevőket, hogy a járványügyi helyzetre tekintettel a részvételi fórumok személyes megjelenés útján történő megtartása nem valósítható meg. Emiatt a részvételi fórumokat online rendszeren, az ún. Jitsi nevű platformon keresztül tartjuk meg. Tájékoztatjuk Önöket, hogy a pályázati kötelezettségünk teljesítésének dokumentálása miatt az online megvalósított részvételi fórumokról egyidejűleg kép-és hangfelvétel (képernyőfotó és videófelvétel) készül, amelyek igazolják, hogy a részvételi fórumok megtartásra kerültek. Tájékoztatjuk Önöket továbbá, hogy a kép- és hangfelvétel a pályázat megvalósításához és elszámolásához szükséges időtartamban tárolásra kerül. A kép- és hangfelvételt kizárólag a projekt megvalósításával és jogszabályi kötelezettségek teljesítésével összefüggő célokra kezeljük és ezen célok megvalósítása érdekében továbbítanunk szükséges azokat a pályázati ellenőrző szervek felé. A fórumokon való részvételt a fenti tájékoztatásban írtak elfogadásának és annak teljesítéséhez való hozzájárulásnak tekintjük.

A fórum elérési útját kezdés előtt fél órával a célterületi Facebook oldalon tesszük nyilvánosan elérhetővé, illetve küldjük ki elektronikus üzenet formájában.

Helyszín: Jitsi online felület
Időpont: 2020.05.21. 10:00

PROGRAM:
A COVID-19 hatása a projektre.
Mi lesz a járvány után?