MEGHÍVÓ

Közösségi beszélgetés
TOP-6.9.2-16-PC1-2017-00001

A „Helyi identitás és kohézió erősítése Pécs városában” projektben 2018. áprilisában rendeztük meg az első közösségi beszélgetéseket, melyek célja a helyi igények felmérése mellett az együttműködésen, partnerségen alapuló közösségi programok tervezése. Szeretnénk, hogy a közös munka eredményes és egyben széleskörű legyen, és minél jobban tudjuk aktivizálni a helyi közösségeket. Meglátásunk szerint a projekt akkor lehet sikeres, ha a közösségi beszélgetéseken megjelennek a helyi igények, szükségletek, javaslatok, programtervek és ötletek.

Az augusztusi közösségi beszélgetésen tájékoztatjuk a résztvevőket a közösségi interjúk elkészítéséről és a közösségi felmérésről. Kiemelten fontosnak tartjuk a célterületen a civil szervezetek vezetőivel és a helyi véleményvezérek megkeresését, akik a segítségünkre lehetnek a közösségi felmérésben és tervezésben, valamint a közösségi tevékenységek feltárásában.

Az elmúlt időszakban minden célterületen sikeres közösségi beszélgetéseket szerveztünk, melyek tapasztalatai, az elhangzott programjavaslatok, ötletek és észrevételek nagymértékben hozzájárulnak a projekt eredményes és sikeres megvalósításához.

Kérjük vegyen részt a közösségi beszélgetésen, képviselje szervezetét! Részvételére feltétlenül számítunk az egész várost átölelő közösségi tervezési munkában!

HELYSZÍN: Pécsi Kulturális Központ (7633 Pécs, Veress Endre utca 6.)
IDŐPONT: 2018. augusztus 16. (csütörtök) 14:00

PROGRAM:
KÖZÖSSÉGI INTERJÚK
KÖZÖSSÉGI KÉRDŐÍV
KÖZÖSSÉGI BESZÉLGETÉS